Author Archives: idberry

#iconize BBthemes in different outlooks… #eh


Here are just some illustrations of how you can actually make the #BBthemes you really want. No more request needed…

Available at Mobihand for all BlackBerry devices with OS 4.6/4.7/5.0/6.0
(Note: All pictures shown for illustration only, not included in the theme)

 


iconize!… Put your own photo as homescreen icons… #eh (completed now)


It’s just like you’re making your own BlackBerry theme…

Put your 9 favorite photos into the microSD card under /BlackBerry/pictures folder then rename them as iconize01.jpg, iconize02.jpg until iconize09.jpg. (only 6 in 9800/95xx/91xx/9670).
You can display your family album, your favorite club, or anything you like.

  • Application order photo icons
  • Personal pictures
  • Customized batterymeter & signalmeter
  • Customized notifications

(in the free/trial, all pictures are predefined)

Available at Mobihand for all devices with OS 4.6, 4.7, 5.0 & 6.0


Any Mafia out there?… #eh


Sebenarnya sudah lama pengen bikin #BBthemes Mafia Wars, tapi baru sempat…
Walaupun gak aktif main, tapi sepertinya banyak bener yang suka sama game in di Facebook
Sebagian sudah bisa di unduh di Mobihand
Masukkan kode promo eh untuk mendapatkan theme ini gratis s/d 17 February 2011

Pengen? Silahkan tulis komentar sekaligus cantumin jenis BB dan OSnya… #eh


Car Town… inspired by the game… #eh


Watching my kids playing this game on Facebook inspired me to make its BlackBerry themes… Just for fun!
Using the title of the game as navigation menu, coins as signalmeter and Voila!  To make it even funnier, just press SPACE to animate the cars.

Just drop your comments if you like the idea…

Available at Mobihand
Put the code eh and get 100% discount until February 17th, 2011


#BBthemes khusus buat agan-agan @kaskus… #eh


Silahkan di share ke agan-agan lainnya alamat blog ini, jangan direct OTA-nya ya #eh. Kalau mau kasih cendol ijo juga boleh, ke idberry di Kaskus #eh

Kasih teaser dulu sambil selesaiin versi lengkapnya. Yang pengen, silahkan tulis di comments jenis BB dan versi OS-nya…

Yang udah ada dulu deh :

Abis download & install, coba terima telpon… #eh (khusus buat os 5.0 & 6.0)
Pilih foto sendiri lalu di set as wallpaper, trus tulis kenapa suka Kaskus di Options> Owner, screen capture dan kirim ke twitter lagi
OK gan?

Kalau mau download BB apps-nya, silahkan ke sini gan : http://blackberry.kaskus.us


I Love You… Say it with #BBthemes… #eh


It’s the new way to express your love! Just put 4 pictures of yourself & your beloved, copy them to microSD card under /blackberry/pictures folder and rename them as idberry01.jpg, idberry02.jpg, idberry03.jpg & idberry04.jpg. Reboot might be required.
You can also write a simple story and display it on the homescreen (owner info)
Happy Valentine!

Available at Mobihand.

  • BlackBerry 9800
  • BlackBerry 9780/9700/9650 os 6.0
  • BlackBerry 9700/9650/9630/8900 os 5.0
  • BlackBerry 9630 os 4.7
  • BlackBerry 9550/9530/9520/9500 os 5.0
  • BlackBerry 9530/9500 os 4.7
  • BlackBerry 9330/9300 os 6.0
  • BlackBerry 9330/9300/8500 os 5.0
  • BlackBerry 9105/9100 os 5.0
  • BlackBerry 9000 os 4.6 & os 5.0
  • BlackBerry 8900 os 4.6
  • BlackBerry 8500 os 4.6



Comic! Express yourself via #BBthemes… #eh


This is only an early preview of my next BlackBerry themes called Comic!


%d bloggers like this: